Welzijn Houten 16 juni 2021

Welzijn Houten 16 June 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 16 juni...

Op woensdag 16 juni 2021 is er een mooie uitzending van WelZijn Houten! voor u gemaakt.
Presentatie was in handen van Felicitas (opname), Henk en Hilde en aan de knoppen schoof Paul.

In het eerste uur was er tijd voor De Kleur van Houten! Een tweewekelijks vast item gemaakt door Felicitas waarbij zij een gesprek heeft met een Houtenaar die niet in Nederland geboren is.
Een vrolijk interview, doorspekt met zonnige muziek deze week met Eurice die geboren is in Mozambique.
Na omzwervingen langs Zuid Afrika en Portugal, waar zij haar diploma’s voor kok en specialisatie in patisserie afsloot, reisde zij met haar Nederlandse man en twee kinderen naar Nederland. Eurice en haar echtgenoot ontmoetten elkaar in Mozambique en zijn
ruim dertig jaar gelukkig met elkaar.
Dus lieve luisteraars… leuke verhalen en .. even de voetjes van de vloer.
Wilt u genieten van Eurice’s overheerlijke maaltijden (ik mocht zelf proeven!) dan volgt hier het adres van haar Facebook pagina: Eurice afhaalmaaltijden Houten.

In het tweede uur van WelZijn Houten! hebben Henk en Hilde drie mooie (fiets)tochten besproken naar aanleiding van het magazine ‘…wat de Heuvelrug met je doet!’
De eerste tocht leidt door de velden naar Doorn waar aan de ene kant van de weg de tuinen van Keizer Wilhelm te zien zijn en aan de andere kant het Rosarium. Hier ruimte voor kinderen om los te gaan op trampolines of minigolf en ouders kunnen een kopje koffie o.i.d. genieten.
De tweede tocht heeft als doel de piramide van Austerlitz. Hierbij is een grote speeltuin en een klein luna-park maar je kunt ook de uitkijktoren op om de omgeving te bekijken.
De derde tocht gaat langs Landgoed Amelisweerd met een tussenstop bij De Moestuin en leidt naar de Hortus Botanicus op het Universiteitsterrein, de Uithof.
Leuke activiteiten voor een beperkt budget om met mooi weer te ondernemen!
Natuurlijk ook in het tweede uur de wekelijkse filmbespreking. Deze week met twee actuele films: De Oost & Slag om de Schelde.
De Oost is te streamen en Slag om de Schelde draait nu in de bioscoop. Beide film laten een stuk Nederlandse geschiedenis van de eerste helft van de vorige eeuw zien, rauw en met scherpe randjes.

Heeft u nog opmerkingen op ons programma, wilt u deelnemen aan De Kleur van Houten! of Houten Leest. Wellicht heeft u een welzijnsonderwerp voor ons en wilt u te gast zijn of zou u meer over een film of acteur/actrice horen? U kunt een mailtje sturen naar welzijn@omroephouten.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Ook kunt u meedenken over een nieuwe intromuziek: wij horen of lezen het graag!

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love