Welzijn Houten 16 februari 2022

Welzijn Houten 16 February 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 16 februari...

Welzijn 16 februari 2022.

Het was weer een typische “Welzijn” ochtend, terwijl de regen op de ramen kletterde kon men gezellig 2 uur met een bakkie genieten van ons midweek magazine. Het eerste uur was voorbehouden aan Felicitas met “De kleur van Houten” waarin ze uitgebreid iemand interviewt, die het wiegje in een ander land heeft staan. Dit keer gingen we op de Tango toer, want Felicitas interviewde de Argentijnse Myrecha. Het geeft een leuk inkijkje in de diversiteit van culturen en ze had een heerlijke muziek keuze, waarbij we speciaal verwijzen naar het laatste nummer van Los Fabulosos Cadillacs met het nummer ‘Matador’.

Na de break van 11 uur, belde Hilde met Ginny Mulder over de workshop Haiku. Een Haiku is een dichtvorm uit Japan, bestaand uit 2 korte regels, vaak met een wijze boodschap. Men hoopt, dat uit de workshop een gedichtje tevoorschijn komt, die kan dienen voor de tegel bij het bevrijdingsmonument op het plein. Dit is vorig jaar geplaatst en heeft 25 tegels om elk jaar er een spreuk, gedichtje of wat dan ook, bij te plaatsen. Iedereen kan overigens vrij een bijdrage invullen. Meer info is te vinden op http://www.monumenthouten.nl/. De workshop is gratis en op 12 maart.

We sloten weer af met de filmrubriek en het fijne nieuws, dat alles weer open gaat en je gewoon weer laat op de avond naar de bioscoop kunt. Voor het programma verwijzen we naar https://www.cinelounge.nl/. In “aan de Slinger” draaien weer 2 kwaliteitsfilms, de eerste is Rescue over de redding van een voetbalteam uit een grot in Thailand en  an attendant to Mr. Bojangles, met weer de tango in de hoofdrol.

De techniek werd weer verzorgd door Paul Geerars. En uw gastheer vandaag was Henk Donker.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love