Welzijn Houten 14 september 2022

Welzijn Houten 14 September 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 14 september...

Op woensdag 14 september 2022 hebben technicus Paul Geerars en Hilde Schijf weer een mooie uitzending voor u gemaakt.

Collega Isolde Vega is weer terug na lange afwezigheid en heeft voor het eerste uur weer een Houten Leest! gemaakt. In het item Houten Leest! is Henk Donker geïnterviewd. Weinig mensen weten dat hij een echte duizendpoot is en naast het maken van radioprogramma’s ook twee boeken heeft geschreven. Hij vertelt vanuit een persoonlijk perspectief over het tweede, meest recente boek met als titel “Waar gaat dit over? observaties van een optimistische criticaster”. Uitgegeven in 2021. ISBN: 9 7894 0362 9490 Bent u enthousiast geraakt en wilt u dit boek zelf ook lezen? Vraag ernaar in de boekhandel of stuur een mailtje naar de Omroep (welzijn@omroephouten.nl).

In het tweede uur was Geert Gerritse te gast. Hij is de opvolger van Paul van Ruitenbeek in de rol van voorzitter van Stichting Omroep Houten. In een twee-gesprek hebben we nader kennis gemaakt met Geert, in Houtens vrijwilligersland geen onbekende. Men kan hem bijvoorbeeld kennen van Hockeyvereniging Houten (hij was mede-oprichter), SV Houten, Coöperatief Houten, Vluchtelingenwerk, Adviesraad Sociaal Domein en vanHouten&Co. Geert gaat zijn eerste jaar bij Omroep Houten vooral gebruiken om de stichting te leren kennen en kennis te maken met de makers van programma’s (zowel video, radio als techniek). Ook het bestendigen van de bestaanszekerheid en eventuele samenwerking in de nabije regio staan op het programma.

Bij Omroep Houten en speciaal ook ons programma, kunnen we nog goed nieuwe vrijwilligers gebruiken. Heeft u daarin interesse, stuur ons dan een mailtje via welzijn@omroephouten.nl Hier kunt u ook naar mailen als u nog vragen heeft naar aanleiding van onderwerpen die wij in de uitzending hebben gehad of als u ons onderwerpen wilt aandragen.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info




Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love