Welzijn Houten 14 juli 2021

Welzijn Houten 14 July 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 14 juli...

Welzijn Houten 14 juli 2021

In de seizoensafsluitende uitzending van WelZijn Houten! op 14 juli 2021 hebben we in het eerste uur teruggekeken op een boeiend jaar. Alle collega’s van dit mooie programma hebben bijgedragen aan deze uitzending. In het eerste uur was de techniek en muziekkeuze in handen van Paul Geerars en de presentatie was van Isolde Vega en Hilde Schijf. In het tweede uur deed Jon Nellestijn de techniek en waren Felicitas Speth en Hilde Schijf paraat voor de presentatie.

We hebben 42 mooie uitzendingen voor u gemaakt met zo’n 80 verschillende gasten. Sommige interviews zijn eerder opgenomen maar de meesten, 56, waren live telefonisch te gast. Helaas een jaar waarin we geen gasten in de studio hebben mogen ontvangen en waar wij graag met meer presentatoren achter de microfoon zitten, was het merendeel met maar één presentator en één technicus. Dit jaar hebben wij ook 2 nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Isolde Vega en Felicitas Speth met mooie nieuwe vaste onderwerpen als Houten Leest! en De Kleur van Houten!. Isolde blikt in het eerste uur terug op Houten Leest! en Henk Donker kijkt ook terug naar het afgelopen jaar en zijn film-onderwerp.

In het tweede uur van WelZijn Houten! hebben wij onze eerste en enige gast live in de studio mogen ontvangen. Vanwege deze bijzondere laatste uitzending van het seizoen hebben wij de burgemeester van Houten, Gilbert Isabella, uitgenodigd voor De Kleur van Houten!.
De burgemeester is geboren in Curaçao en toen hij 3 jaar was zijn hij en zijn gezin naar Nederland gekomen. Hij heeft verteld over de geuren, kleuren en smaken van Curaçao en hoe hij zich in Nederland, met name ook in Houten, erg welkom en thuis voelt. Gilbert Isabella is trots op de gemeente waar hij burgemeester is ook omdat mensen met een niet-Nederlandse achtergrond er zo welkom zijn.
Wij vonden het een bijzondere afsluiting van een mooi radio-jaar en zijn graag op 1 september bij u terug.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u een mail sturen aan de redactie via welzijn@omroephouten.nl. Ook in de zomer zal de mailbox regelmatig gelezen worden en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer infoHuidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love