Welzijn Houten 14 december 2022

Welzijn Houten 14 December 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 14 december...

Terwijl de eerste ijsbanen werden geopend op een prachtige zonnige morgen, mochten wij weer een uitzending maken. Ditmaal zonder gasten, maar wel met interview. We zijn hiervoor getogen naar de Groeverij aan het Achterom bij het Wed. Het is een zaak, waar je nog ouderwets een LP kunt kopen, of inleveren van eigen materiaal. De LP wordt dan voor jou verkocht. Bijna 10.000 platen liggen in de winkel. Het is meer dan een winkel, want je kunt er een bakkie doen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. En daarom waren we er ook. Van 12 tot 22 december is er een open podium. Iedereen kan er heen gaan en zijn/haar kunsten vertonen en het wordt opgenomen. Het beste wordt verzameld en op 24 december in een podcast gezet. Bij nabellen aan eind van het uur bleek, dat er deze week al veel belangstelling was. Zie meer op www.groeverij.nl/openpodium.

Het tweede uur werd een voorschot op de kerst genomen. Als eerste met de muziek en verder werden er allerlei tips voor evenementen in de buurt gegeven.

Volgende week is het maandelijkse gesprek met de burgemeester weer en delen de vrijwilligers van de omroep hun lieveling muziek met de luisteraars

 

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love