Welzijn Houten 13 april 2022

Welzijn Houten 13 April 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 13 april...

Welzijn Houten van 13 april 2022

Twee weken waren we niet aanwezig. Kreeg Corona in het staartje de bemanning toch nog te pakken. Gelukkig kon het vandaag weer. Het begon met een leuk bericht. Nu kunnen we al zeggen dat het wederzijds goed is bevallen. Dat geeft het team wat meer lucht. Maar we kunnen nog steeds extra ondersteuning gebruiken.

Het eerste uur was gewijd aan “de kleur van Houten”, en dat betekent, dat Felicitas weer een uitgebreid interview heeft met burgers uit Houten, die hun Roots elders hebben liggen. Dit maal waren het Deniz en Ozan uit Turkije. Zij zijn beiden door goede doelen gevraagd om hier projecten te doen. Natuurlijk werd het gesprek gelardeerd met muziek uit het thuisland.

Het tweede uur was in zijn geheel gewijd aan Hospice Kromme Rijnstreek uit Houten. Sinds kort heeft het Hospice een nieuwe voorzitter in de persoon van Marcel Ebbing, die ook nog twee vrijwilligers, te weten, Anja van der Starre en Herman Gademan had meegebracht. In dit gezelschap kwam het tot een geanimeerd gesprek, waarin een goed kijkje achter de schermen van de Hospice werd gegeven. Wat opviel was de enorme toewijding en trots op deze hospice. Graag vermelden ze, dat er nog steeds vrijwilligers welkom zijn. Hoewel er het op dit moment ruim 100 zijn, blijft er altijd werk, want het wordt compleet door vrijwilligers gerund (op verpleegkundige vakkrachten en de coördinatie na). En dit 7 maal 24 uur per week.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website  https://hospicekrommerijnstreek.nl/. Mocht je geïnteresseerd zijn om wat te doen, bel dan en vraag naar Anja. Ook verwijzen we graag nog naar het AD van zaterdag 9 april jl. Hierin staat  een prachtig artikel over het Hospice.

Rest ons te vermelden, dat de techniek weer werd verzorgd door Paul en wij onze excuses aanbieden voor een haperende microfoon in het 2e uur.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Bijna Weekend

20:00 22:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love