Welzijn Houten 1 september 2021

Welzijn Houten 1 September 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 1 september...

Welzijn Houten 1 september 2021

Het is woensdag en dan is het weer tijd voor “Welzijn Houten”. Want het nieuwe radio jaar is gestart en de aftrap mocht worden verricht door Hilde, Paul en Henk.
We hebben onze starttune gewijzigd en om te weten, wat het is, moet u maar ff luisteren.
Voordat we konden beginnen paste een beterschap wens aan Isolde, die heeft besloten dit jaar uit te roepen tot “Murphey-jaar”. We hopen, dat ze er snel weer bij kan zijn.
Verder is de bemanning in tact gebleven. Vorig jaar hebben we gewerkt aan een vast Format, dat er globaal als volgt uitziet.
1 maal per 2 weken de kleur van Houten en 1 maal per 2 week “Houten leest”.
Wekelijks de filmrubriek en beleving in de omgeving, dit laatste stond van daag al op het programma. Het wordt met o.a. de activiteitenmarkt een druk weekend in Houten en Hilde vertelt er alles over.
In de filmrubriek heeft Henk zijn pijlen (mooie verwijzing naar de serie Yvanhoe) op Roger Moore gericht. De gentleman onder de acteurs en wat Henk betreft de leukste James Bond. Er is weer heerlijke muziek uit de 80iger jaren te horen, uitgezocht door Paul en voor het eerst in een jaar hadden we weer live een gast. Dit was Marja van Vlaanderen van van Houten en co. https://www.vanhoutenenco.nl/ (030 – 700 1500). Tevens op dit moment aanspreekpunt voor “Steunpunt mantelzorg”. Nu er weer meer mag beginnen ook bij van Houten en co weer allerlei activiteiten.
Wij hebben o.a. vragen gesteld over:
• SPMZ en vH&C sinds de lockdowns? Mogen jullie weer aan het werk?
• Wat staat er zoal op de planning voor SPMZ? (ook activiteiten jonge mantelzorgers).
• Voorstelling ‘lastige ouders’ –> wat meer info
• je kind wordt 18 en nu? (doe jij toch samen met Sien?)
• Activiteiten vH&C voor de komende tijd
Meer info is natuurlijk op de website te vinden van van Houten en co.
Alvast een aankondiging voor volgende week, dan is het de week van lezen en schrijven. Een pleidooi tegen laaggeletterdheid. We schenken er dan uitgebreid aandacht aan. Wist u bijvoorbeeld, dat 8% van de volwassen inwoners van Houten hiermee behept is. En wat voor impact dat op iemands leven heeft.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love