Nieuw in Houten: Het energie BespaarCafé

12 januari 2019

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Nieuw in Houten: Het...

Bij het energie BespaarCafé kun je terecht voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om je woning. Vrijwilligers geven inwoners van Houten gratis advies.
Op zaterdag 12 januari 2019 opende Groen Links wethouder Hilde de Groot het energie BespaarCafé. Ze is erg enthousiast over dit nieuwe initiatief.
De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.
Het energie BespaarCafé is open op iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) op dezelfde tijd (10.00-14.00 uur) en locatie (Wijkcentrum/ Cultuurhuis Schoneveld) als het RepairCafé.
Het energie BespaarCafé maakt deel uit van energierijk Houten. Een vrijwilligersnetwerk dat inwoners helpt met verduurzamen. kijk voor meer informatie op energierijkhouten.nl


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 11:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love