Deze week op Houten FM in Tempus

22 juni 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Houten komt thuis
  6. /
  7. Deze week op Houten...

Wat hoor je komende week op Houten FM? Dit hoor je op vrijdagavond in Houten komt thuis met Tempus.Ben je klaar voor het weekend? En wil je lekker genieten van EDM? Luister dan elke 2e vrijdag van de maand naar ‘De Lekkerste EDM bij Houten FM’.

‘De Lekkerste EDM’ is een vast onderdeel van het format ‘Houten komt Thuis met Tempus’. Van 18.30 – 19.00 uur draaien Michel Togni en Sander Ververgaert de lekkerste 8 EDM tracks voor het weekend.

EDM (Electronic Dance Music), ook wel Dance genoemd, is een verzamelnaam voor alle soorten elektronische dansmuziek. De eerste dancestijlen zijn ontstaan begin jaren 80 in de Verenigde Staten en vloeiden voort uit de toen populaire italodisco, new age en synthesizermuziek.

Inmiddels is EDM niet meer weg te denken uit de internationale muziekscene, met Nederlandse DJ’s als Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix en Tiesto als bekendste exponenten.

Welke muziekstijlen wel of geen dance zijn, is een definitiekwestie. Met De Lekkerste 8 biedt Houten FM je veel EDM ‘off the beaten track’, variërend van Dance uit de vroege 80’s en NU Disco, tot originele House en EDM klassiekers.

Samen met Houten FM’s vaste DJ Michel Togni, wordt De Lekkerste 8 gepresenteerd door EDM liefhebber van ’t eerste uur, Sander Ververgaert. Sander groeide op met Disco, Italo en House en geniet ervan het groeiend aantal luisteraars van ons station te trakteren op De Lekkerste EDM op Houten FM.

Elke 2e vrijdag van de maand van 18.30 – 19.00 uur!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love