Deze maand tikte Tempus / Houten komt thuis de 100 edities aan

21 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Houten komt thuis
  6. /
  7. Deze maand tikte Tempus...

Op 17 mei jl. bereikte het  radioprogramma Houten komt thuis de vrijdag editie met Tempus de prachtige mijlpaal van de 100ste uitzending.

De eerste editie was 12 januari 2019 met dank aan Joeri Zijderveld die bij dit debuut achter de schuiven plaatsnam. De allereerste plaat die werd gedraaid was Talk Talk ‘Living in another world’

Houten komt thuis met Tempus

Het programma heeft een vast format (met verscheidene muziekitems) In het voorjaar 2019 werd ook begonnen met thema’s. Later dat jaar kwamen de eerste gasten naar de studio in Schoneveld. Grote namen als Q65, LUV, Ross & IbaMan en Man Bijt Hond vonden hun weg naar Houten FM.

Ook werden talenten uit de regio uitgenodigd: Tonny Wagenmaker (Schalkwijk) Mariusband (IJsselstein) Mike Versteeg (Houten) Jeroen de Zeeuw (Utrecht) DirtRoad Music Band en Summer Breeze Project.

Van bijna alle schuivers bij Omroep Houten werd een portret/ thema uitzending gemaakt zodat wij beter leerden kennen: o.a. Steef Bouwman, Tessa Weber en Arthur Vierboom.

Einde 2020/ begin 2021 is het team Tempus uitgebreid met vier sidekicks die ieder op een vaste vrijdag aanschuiven: Metha Grunfeld, Sander Ververgaert (EDM), Joep Verschuur & Yara Huisjes. Inmiddels zijn er vele uitzendingen gemaakt volgens het format en zijn vele thema’s de revue gepasseerd: op de website www.omroephouten.nl zijn deze shows te beluisteren onder het kopje ‘Tempus’

Ook zijn er podcast gemaakt met als rode draad een muziekinstrument: de saxofoon, de gitaar & de viool. Op naar de 1000 uitzendingen!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love