De Middenstip: uitzending van maandag 21 augustus 2017

22 augustus 2017

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: uitzending van...

Ook een paar werknemers van de Albert Heijn op het Oude Dorp doen mee met de klim op de Mont Ventoux.

Ons eerste interview was met Mirjam, zij gaat samen met acht andere mensen een van de hoogste bergen van Frankrijk, de Mont Ventoux, beklimmen al fietsend en al hardlopend. Onder het motto “we gaan pijn hebben, maar niet zoveel als de mensen die kanker hebben gehad”, proberen zij geld in te zamelen voor kankerpatiënten. Hoor meer over deze nobele daad in het interview dat u hier terug kunt beluisteren.

Het tweede interview ging over de nieuwe campagne van StiptPayroll/Houten, waar zijn die handen. De handballers willen nieuwe sponsoren maar vooral ook nieuwe leden trekken. Dick Jacobs vertelde ons over de acties die de vereniging onderneemt, zoals Houten volzetten met bordjes waarop ‘waar zijn die handen?’ staat. Hij vertelde ook nog over onder andere de aankomende Supercup in The Dome. Ook dit interview is geheel terug te beluisteren.

Het derde en laatste interview hielden we met Rob de Moor. Hij vertelde ons over de Ronde van Midden Nederland, die dit weekend plaatsvindt. Natuurlijk kunt u dit interview ook terugluisteren.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love