Leer je eigen knuffels maken bij The Workshop!

16 februari 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Jong
  6. /
  7. Leer je eigen knuffels...

Iedere week bellen de dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een lokale ondernemer om te onderzoeken wat deze onderneming voor leuke activiteiten op de agenda heeft staan. Deze week spraken Jasper en Erwin met Marja van The Workshop omdat hier op 5 april een kinderworkshop knuffels maken op de planning staat.

Het is de bedoeling dat de kinderen die zich opgeven met elkaar knuffels gaan maken maar dit kunnen ook poppen en of dieren worden. Het bijzondere aan deze manier van knuffels maken is dat de basis van de knuffel bestaat uit een oude sok! In anderhalf uur leren de kinderen een eigen knuffel naaien en versieren met knoopjes, lint, band etc. Er zijn hiervoor verschillende modellen sokpoppen, waarop naar eigen fantasie gevarieerd kan worden.

Marja zal samen met haar collega het knippen van de patronen voor doen, net als het naaien met naald en draad, het vullen van de sok met echte schapenwol en natuurlijk het afwerken van deze knuffel. Kinderen mogen bij deze workshop zelf hun eigen oude sok meenemen of kunnen een keuze maken uit de gedoneerde oude sokken. De mogelijkheden om knuffels te maken zijn eindeloos. Marja laat weten dat er hele eenvoudige, voor kinderen vanaf acht jaar, patronen beschikbaar zijn maar ook exemplaren gemaakt kunnen worden met meer naaiwerk zodat deze ook interessant zijn voor oudere deelnemers.

De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar, de workshop is als kinderfeestje te boeken en kost 17,50 per persoon waarbij alle materialen, fris en koekjes zijn inbegrepen.
Luister het hele interview terug dat Marja Macville afgelopen zaterdag gaf tijdens de Enthousiasper uitzending en bekijk alle informatie omtrent deze workshop via www.the-work-shop.nl

 

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love