Zaterdag 16 april staat Danielle Schel in het theater Aan de Slinger met haar voorstelling OK.

12 april 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Zaterdag 16 april staat...

Ook deze zaterdag weer spraken de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de aankomende week op treed in het Theater aan de Slinger. Deze week hing cabaretière Danielle Schel aan de telefoon om over haar vrolijke voorstelling OK te komen praten waarmee ze op zaterdag 16 april om 20:30 in de kleine zaal van het theater staat!

De voorstelling die donderdag 14 april in premiere is gegaan is een mooie mix van liedjes afgewisseld met sketches en de nodige grappen. Bezoekers krijgen met de voorstelling “OK” een avond die Danielle zelf als een “volle theatrale cabaret avond” wil beschrijven waarbij haar show in tegenstelling tot dat de titel zou kunnen doen vermoedden fantastisch! De titel “OK” komt voort vanuit de technologie en staat volgens Danielle voor een knop die omgezet wordt, het drukken van een knop op de afstandsbediening of het online doorklikken van een website.

De eerste voorstelling Patroond van Danielle is enorm goed ontvangen door de “kenners” en het publiek. Vervolgens kwamen de twee corona jaren waarin er niet gespeeld kon worden en alle artiesten stil zaten. Nu de pandemie voorbij is, heeft Danielle ontzettend veel zin om weer te gaan spelen. “Het is heel leuk om weer nieuwe dingen te mogen doen op het podium” zegt Danielle enthousiast. Ondanks dat het mogen optreden in het mooiste theater van de gemeente Houten natuurlijk al een hoogtepunt op zich zelf is, hoopt Schel in de toekomst uiteindelijk in Carré te komen spelen. Daarbij moet gezegd dat Danielle voor nu vooral echt heel blij is om überhaupt weer te mogen spelen.

Luister hier het hele interview terug of bezoek de website van Aan de Slinger voor het optreden van Danielle en nog veel meer optredens!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love