Woensdag 31 augustus Opening nieuwe skatepark Keercamp Houten

31 augustus 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Woensdag 31 augustus ...

Het nieuwe skatepark op de Keercamp tegenover de ingang van de speeltuin werd woensdag 31 augustus 2022 officieel geopend.

Burgemeester Isabella is oprecht trots dat Houten een nieuw skatepark rijker is.
Volgens een van de jeugdige gebruikers “het gaafste skatepark van Houten” en hij zal het weten. Hij vertoont zijn kunsten nadat de burgemeester het officiële gedeelte voor zijn rekening heeft genomen door onder een regen van confetti de skatebaan voor geopend te verklaren.

Al ruim voordat het startschot is gegeven hebben enthousiastelingen de skates ondergebonden en het skateboard onder de arm meegenomen om de baan te verkennen. Het openingsevenement trok mede door het fraaie weer tientallen belangstellenden. De opening verliep vlekkeloos en een flinke afvaardiging van het gemeentebestuur was aanwezig om het resultaat van al hun inspanningen van de afgelopen tijd met eigen ogen te zien.

Een brief aan de burgemeester namens de Houtense jeugd heeft het hele project in gang gezet en een belronde langs Houtense bedrijven om het project van de grond te krijgen was uiterst succesvol.
“Ik bel met de telefoon van de burgemeester en de burgemeester zit hier naast me”. Misschien heeft deze openingszin eraan bijgedragen dat de sponsoring op gang kwam. Het gemeentebestuur heeft ook haar financiële steentje bijgedragen, maar het begon met een brief van de jeugd waarin ze hun behoefte aan een skatebaan nabij de kinderboerderij kenbaar maakten.
De burgemeester heeft bij de gebruikers van de skatebaan erop aangedrongen dat het hun verantwoording is dat de omgeving er onberispelijk bijligt. Dit werd door meerdere partijen met een handtekening bekrachtigd.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love