Win 2 gratis kaarten voor het Loeren Festival!

23 mei 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Win 2 gratis kaarten...

Iedere zaterdag bellen de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest of creatieve organisatie die in de loop van de maand op komt treden in het Theater aan de Slinger of in ieder geval in de Gemeente Houten. Deze zaterdag spraken Jasper & Steffie met Bea Nederhoff over het Loeren Festival dat gepland staat voor 2 & 3 juli en kregen te horen dat ze twee gratis kaarten mochten weg geven!

Terug van weggeweest is het Loeren Festival. Het festival  dat ook wel bekend was onder de oude naam “Loeren bij de Boeren” zal georganiseerd worden op 2 & 3 juli in de prachtige kersenboomgaard bij Boer Vernooij in ‘t Goy. Het festival zou eerst alleen op 3 juli plaatsvinden maar op zaterdag avond 2 juli is hier een extra voorstelling aan toegevoegd die in het teken staat van dans en volgens Bea een echte aanrader is! De bezetting van de zondag van het festival is met onder andere Douwe Bob, Rondé en Fenna Ramos serieus te noemen! Daarnaast zijn er ook optredens te verwachten van: de Valvetronic Brassband, The One And Only, Jolien Kistemaker en The Hillbilly Moonshiners. Niet alleen muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens dit festival want er is onder andere ook plek voor theater van: Firma Frictie, Man & Co en luchtspiegelingen. Ook staat er een zweefmolen, is er een blotevoetenpad en is er een paardenrenbaan te vinden op het festival terrein. Genoeg te doen voor alle leeftijden!

Door corona kon het festival de afgelopen jaren helaas geen doorgang vinden (edoch er een kleine versie gehouden is afgelopen jaar voor honderd bezoekers) en daarom dat organisator Bea extra blij is dat het mooie festival dit jaar wel gewoon plaats kan vinden. Al is het dit jaar onder een andere naam! “We hebben het festival een nieuwe naam gegeven omdat de oude naam, bij mensen die niet zo bekend waren met het event, de associatie deed opkomen dat ze na hun bezoek alles zouden weten van het boerenbedrijf” aldus Bea. Het is vooral loeren naar kunst & cultuur en dus niet naar het boerenbedrijf. Een logische keuze volgens Jasper waarmee “Loeren bij de Boeren” verleden tijd is en het festival vanaf nu “het Loeren Festival” heet.

Speciaal voor 3 juli mag Omroep Houten twee kaarten weg geven aan een van de gelukkige lezers van dit artikel. De vraag die in de comments van het Facebookbericht beantwoord mag worden is: Waar zou jij het liefst naar willen loeren tijdens het Loeren Festival? Tag jouw vriend of vriendin met wie je naar dit festival wilt gaan en like (om extra kans te maken) de Facebookpagina van het Loeren Festival! Wil je zeker zijn van kaarten? Dan kan je deze kopen via www.loeren.nl en luister voor de volledige ervaring het interview dat Bea Nederhoff afgelopen zaterdag gaf tijdens de Enthousiasper radiouitzending terug via deze link:

 

 

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love