Theaterkoor Houten treedt weer op

21 mei 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Theaterkoor Houten treedt weer...

Theaterkoor Houten brengt op 5 juni een middag- en avondvoorstelling over het thema “Tijd” in theater aan de Slinger. Het muziektheaterprogramma bestaat uit 12 bekende songs over het thema tijd, afgewisseld met sketches en doorspekt met humor.

In dit muzikale en visuele spektakel brengt het koor tijdloze muziek ten gehore, variërend van de jaren ’40 (Vera Lynn) tot nu (Diggy Dex). Geholpen door de wijze denkers uit het verleden en het heden; Albert Einstein, de Dalai Lama, en natuurlijk Johan Cruijff, neemt Theaterkoor Houten haar publiek mee op een theatrale tijdreis.
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, dus is het koor als vanouds weer te vinden in Theater aan de Slinger in Houten. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.
Het koor en combo worden begeleid door professionals met een grote staat van dienst in de Nederlandse theaters. Arthur Potma heeft de muzikale leiding over het combo en Jenny van Huissteden begeleidt het koor. De regie is in handen van Dookje Engelhart. Kaarten zijn te koop via
https://www.aandeslinger.nl/programma?start=20220605+20220605


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love