VVV Krommerijn zoekt vrijwilligers

30 augustus 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. VVV Krommerijn zoekt vrijwilligers

Het radioseizoen is weer begonnen dus spreken de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma wekelijks weer met lokale gasten om te onderzoeken wat er speelt in onze mooie omgeving. Zaterdag werk het spits afgebeten door Josine die werkzaam is bij de VVV in Houten omdat deze op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers.

Eerst moest natuurlijk de afgelopen zomervakantie besproken worden met vriendin van de show. De zomervakantie was namelijk niet alleen voor de Dj’s Jasper en Steffie, met de geboorte van hun dochter Leia, een hele bijzondere. Ook de vakantie van Josine mocht er zijn waarbij ze heerlijk genoten had van haar reis naar Italie en Oostenrijk. Toch genoot Josine ook van de thuiskomst omdat het moment dat ze weer thuis kwam en het VVV kantoor binnen liep lagen er veel folders en kaarten van nieuwe activiteiten. “Waarmee je het vakantiegevoel natuurlijk gewoon even voort zet” aldus de altijd enthousiaste Josine.

Hiermee heeft Josine een hele leuke baan bij de VVV in Houten omdat ze voorziet in de ontspanning en vakantie behoefte van reizigers die onze gemeente aan doen. Zelf ziet Josine dat natuurlijk ook zo die altijd graag verteld over wat er allemaal voor leuke dingen te doen zijn in onze omgeving. Voor het meest actuele aanbod wijst ze iedereen door naar de website: www.vvvkrommerijnstreek.nl of vraagt ze geïnteresseerden om langs te komen in de winkel die zich bij het station in Houten bevind om hier de mooiste fietsroute kaarten op te komen halen. Het aanbod in onze omgeving is reuze en waar kan je beter terecht dan de VVV?

De winkel is van woensdag tot zaterdag tussen 11:00 en 15:00 geopend en wordt door een ontzettend leuk team aan vrijwilligers draaiende gehouden. Toch kan de VVV heel dringend een groep enthousiaste vrijwilligers gebruiken en Josine roept daarmee iedereen op die affiniteit heeft met de omgeving Krommerijn zich aan te melden als vrijwilliger via de website of in de winkel in Houten. “Het aller belangrijkste is dat je het leuk vindt om de streek te promoten en dat je het leuk vindt om je te verdiepen in nieuwe dingen” aldus Josine die verder aan geeft dat je niet iedere week hoeft mee te draaien en de tijden heel flexibel in te zetten zijn. Door ziekte zijn er de afgelopen periode helaas een aantal mensen weg gevallen en daarom dat er behoefte is aan vers bloed binnen het VVV team.

Luister het hele interview terug via onderstaande link of luister iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 live mee naar Enthousiasper via www.omroephouten.nl of 107.3fm:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love