Vrijwilligers gezocht voor huisbezoek 80-plussers

22 januari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Vrijwilligers gezocht voor huisbezoek...

“Houten voor Houten” zoekt inwoners die bezoekjes willen afleggen bij 80-plussers. Om in gesprek te gaan over hoe zij de corona pandemie ervaren en wat hen bezighoudt. En ook om informatie te geven over mogelijkheden tot ondersteuning en uitleg over wat er nog meer beschikbaar is op het gebied van welzijn en zingeving voor ouderen.

Het netwerk ‘Houten voor Houten’ is in coronatijd ontstaan als netwerk van bewoners, kerken en maatschappelijke organisaties in de gemeente Houten. Het brengt mensen samen die hulp bieden en die hulp vragen. De coronapandemie heeft een behoorlijke impact heeft gehad op het leven van mensen en is nog niet voorbij. Het recent opgestarte project “Houten Ontmoet” wil zicht krijgen op wat dat betekent voor de ouderen die zelfstandig thuis wonen.

‘Houten voor Houten’ komt graag in contact met mensen die als vrijwilliger een aantal huisbezoeken bij ouderen willen doen. Mensen die de tijd willen nemen voor diepgang in gesprekken en werken vanuit hun hart. Je wordt hierbij ondersteund door een coördinator en krijgt voorafgaand aan de gesprekken een korte training. Het werk is flexibel te organiseren en goed te combineren met andere werkzaamheden. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op met Anne den Haan, coördinator namens ‘van Houten&co’, via a.denhaan@vanhoutenenco.nl of 030-7001500.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love