Vrijdag is Eva Bos in Aan de Slinger te zien met een avondvullend cabaret programma.

2 november 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Vrijdag is Eva Bos...

Zoals iedere zaterdag bellen de Dj’s van het radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de aankomende periode komt optreden bij het theater Aan de Slinger. Deze week spraken Jasper en Steffie met Eva Bos die op vrijdag 5 november om 20:15 in het theater staat.

De geboren en getogen Veendamse staat aankomende vrijdag met een hele toffe show in het theater in Houten. Het publiek dat een kaartje gekocht heeft voor haar voorstelling Leven2 (leven in het kwadraat) staat een avondvullende voorstelling te wachten met een hele boel Nederlandstalige liedjes. Hieronder vallen verschillende grappige liederen maar ook mooie, ontroerende songs zullen de revue passeren.

Eva zal deze liederen met een voltallige band ten gehore brengen. Deze band bestaat uit onder andere een contrabassist, een violist, een toetsenist en eva zelf natuurlijk die op zang, ukelele en gitaar muziek maakt. De voorstelling is een mix tussen cabaret, kleinkunst en muziek.

Het verhaal van de voorstelling gaat over het feit dat Eva alles uit het leven wil halen. Het gaat over een meisje dat plannen heeft gemaakt waarop er op bepaalde leeftijden specifieke dingen moeten gebeuren. Je wordt als publiek meegenomen aan de hand van het meisje haar verhaal en krijgt antwoord op de vraag of deze doelen gehaald worden. Je ziet haar vallen en opstaan. Eva hoort vaak na een optreden van het publiek terug dat het een heel herkenbaar verhaal is dat verteld wordt en dat het soms voelt als een emotionele rollercoaster.

Aan het eind van de show is het duidelijk dat er voor het leven geen formule blijkt te zijn.

Wanneer eva terugkijkt op de doelen die ze zichzelf een aantal jaar geleden gesteld heeft moet ze helaas concluderen dat daar nog weinig van gehaald is. Toch blijft Eva natuurlijk wel gewoon haar grote dromen houden in het leven en zal ze het niet nalaten om deze dromen na te blijven jagen. Want wanneer je zelf niet achter je dromen aan gaat, wie doet het dan? Daarnaast gaat het natuurlijk ook niet alleen om de eindbestemming maar is de route daarnaartoe net zo belangrijk.

Ook heeft Eva de partij voor de doden bedacht en dit is gebeurd nadat ze haar vader verloor.
Na het overlijden merkte Eva dat de dood een heel groot oncomfortabel onderwerp is en Eva, omdat mensen hier niet makkelijk over praten, moeilijk haar verhaal kwijt kon. Ook al zie je ze niet meer misschien zijn de overledenen er nog wel, zeker in onze gedachten. Daarom dat ze in haar voorstelling pleit om meer over de doden te praten en ze heeft hier vast wat grappige instapmodellen bedacht.

Benieuwd naar Eva en haar voorstelling Leven2? Bezoek dan snel https://www.aandeslinger.nl/programma/leven om kaarten te kopen voor vrijdag 5 november. Mocht deze datum niet uitkomen dan is er via www. https://evaspeelt.nl/ een heel speelschema te vinden. Of luister via deze link het interview terug dat de Dj’s van Enthousiasper afgelopen zaterdag met Eva hadden:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love