Vanavond in theater Aan de Slinger: Marc Meets Playground met Eric Vloeimans

20 juni 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Vanavond in theater Aan...

De theaters zijn weer open en het is drukker dan ooit! De DJ’s van Enthousiasper bellen iedere zaterdag met één van de artiesten die op komen treden. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan Eric Vloeimans die samen met Ineke Vandoorn en Marc van Vugt maandag 21 juni op zal treden bij het theater Aan de Slinger.

Vorig jaar was het ook al raak en maandag avond is het weer feest want Eric, Ineke en Marc staan in het theater met Marc Meets Playground en kan het pubilek veel mooie muziek verwachten want buiten het fijt dat Edison winnaar Marc van Vugt een prachtige gitarist is, schrijft hij ook hele mooie stukken.

Hij nodigt dus iedere editie van Marc Meets Playground nieuwe artiesten uit waarbij deze editie Eric en Ineke langs mogen komen. Dat dit geen gekke combinatie is blijkt wel uit het feit dat de drie elkaar al heel lang kennen. Ze komen alle drie uit Brabant en maakte 30-35 jaar geleden in de jaren 80 al met hun band muziek.
In de loop der jaren hebben de drie artiesten zich muzikaal ontwikkeld op hun eigen manier Eric kijkt alleen daarom al uit naar de aankomende ontmoeting.

Tijdens deze ontmoeting wordt er ook een CD opgenomen en daar is alles ook wel mee gezegd. Er zal een band meelopen en waarmee het live optreden geregistreerd wordt.
“als we te veel valse noten spelen natuurlijk niet” grapt Eric, dan wordt het een studio album.

Maandag avond treed Eric Vloeimans op bij Marc Meets Playground, kaarten kunnen via www.aandeslinger.nl gekocht worden en meer informatie over Eric is te vinden via www.ericvloeimans.com

Luister hier het hele interview terug dat Jasper en Steffie hadden met Eric:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love