Tweede editie streekmarkt op het Plein

21 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Tweede editie streekmarkt op...

Na het succes van de streekmarkt een maand geleden kon het niet uitblijven. Zondag 26 september volgt de tweede editie van de markt waar lokale ondernemers hun waren uitstallen en aanprijzen.

Anders dan de eerste streekmarkt is het aantal kramen, dat zal worden opgesteld op het Plein in het Oude Dorp. Bijna tien kramen meer heeft de organisatie kunnen vullen. Zeker is dit het gevolg van het succes dat eerder werd behaald. Het Plein zal gezellig druk worden en aandoen als de Mediterrane marktjes waar de koper welkom wordt geheten door de marktkoopman of-vrouw. De koopwaar ligt aanlokkelijk uitgestald en niet zelden worden de meest smakelijke producten aangeboden om te proeven. Zo ook in het Oude Dorp waar Miriam de Jong en Martijn Steenman, beide ondernemers aan het Plein, er in zijn geslaagd de streekmarkt voor de tweede keer te organiseren.

Zij zijn terecht trots op wat ze neer hebben gezet met de eerste streekmarkt en kijken reikhalzend uit naar de tweede streekmarkt waar om 12.00 uur de verkoop begint. Rond de klok van 17.00 uur zal de laatste koopwaar van eigenaar wisselen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love