Taurus Heren 1 op weg naar het nieuwe seizoen!

14 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Taurus Heren 1 op...

Taurus is er in geslaagd een geweldig duo aan te stellen voor Taurus Heren 1. Huidige assistent trainer Niels Plinck zal, samen met oude bekende Thijs Bouwman, het eerste herenteam van Taurus onder zijn hoede krijgen.

De volleybalclub is heel blij dat Niels bereid is als hoofdtrainer zich komend seizoen opnieuw te verbinden aan de mannen van Taurus. Hij kent de vereniging en het team goed. Er is vanuit de club veel vertrouwen in Niels en Thijs. Dat het met deze twee aan het roer, een mooi seizoen gaat worden. De komende tijd zullen Niels en Thijs zich richten op volgend seizoen.
Er is na zes jaar afscheid genomen van Mats Bleeker, gelukkig is het al gelukt om een nieuwe libero aan de club te binden.
Niels Lipke zal de rol van libero op zich nemen. Deze nog jonge libero (19 jaar) speelde dit seizoen bij Zalsman/Reflex die uitkomen in de topdivisie.

Daarnaast zullen er een aantal spelers van de huidige selectie bij Taurus blijven.
Flor Polinder en Jouke Gorter (spelverdeler), Dylan Boerefijn en Timo Noordhoek (diagonaal), Daan Pardijs (midden), Finn Frielink en Jens de Hoogh (buiten aanval) zullen ook volgend seizoen weer te zien zijn in de Taurus hal.

Taurus is nog in gesprek met twee spelers of zei volgend seizoen ook nog een rol spelen in Taurus Heren 1.

Toch neemt Taurus naast Mats Bleeker van nog een aantal spelers afscheid. Daan van Haarlem gaat zich op zijn maatschappelijke carrière richten na een geweldige carrière in binnen- en buitenland. Jochem Bloem vertrekt naar concurrent ZVH en Sven de Koe laat het zaalvolleybal voorlopig achter zich.

Jelle van Jaarsveld en Hans van Westrienen keren, na enkele seizoen in heren 2 van Taurus, terug naar de mannen van heren 1. Taurus is achter de schermen druk bezig met de verdere invulling van het team en de staf.

Het belooft een prachtig seizoen te worden met leuke trainers, een goed team en de wil om beter te worden en stappen te maken. Met hopelijk volgend seizoen weer de mogelijkheid om de wedstrijden vanaf de tribune te bekijken, veel om naar uit te kijken!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love