Struinen in de Tuinen

13 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Struinen in de Tuinen

Een bonte verzameling van Houtense tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Struinen in de Tuinen 2021. Veertig Houtenaren zetten zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof.

Zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur. Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije Houtenaren samen met organisator Aan de Slinger buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Muzikanten, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12:00 en 17:00 uur. Alle optredens hebben “pay whay you can”-entree. Meer informatie hierover vind je op de website van Aan de Slinger.

Stel je persoonlijke Struingids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website. Omdat Aan de Slinger dit jaar de handen ineen slaat met de landelijke organisatie van Struinen in de Tuinen, zie je hier ook de acts in andere steden. Om alleen het Houtense programma te zien, filter je links op de pagina op Houten: https://struinenindetuinen.nl/informatie/programma

STRUINEN IN DE TUINEN HOUTEN
Zondag 5 september 2021 van 12:00 – 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Reserveren is niet nodig


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

BLIK OP SPORT

19:00 20:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love