Feestelijke start van het nieuwe seizoen van Aan de Slinger

13 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Feestelijke start van het...

Augustus lijkt wel een feestmaand bij Aan de Slinger. Joris Linssen & Caramba brengen op zaterdag 21 augustus het Plein van het Oude Dorp in zomerse sferen met Nederlandstalige muziek, inclusief een Mexicaans pepertje! Daniël Boissevain trapt op donderdag 26 augustus het theaterprogramma binnen af met de theaterthiller ‘De Schuldige’; de theaterversie van de internationaal bejubelde film ‘Den Skyldige’. In afwachting van een rechtszaak wegens een schietincident met zijn dienstwapen is politieman Oscar Holm in de meldkamer van politiepost Beilen tewerkgesteld. Plotseling belt de verwarde Ellen vanuit de auto van haar ontvoerder. Met alleen de telefoon tot zijn beschikking begint Oscar een race tegen de klok om haar te redden.

Nationaal Theaterweekend
Op 27, 28 en 29 augustus vindt in het hele land het Nationaal Theaterweekend plaats om de start van het nieuwe seizoen te vieren. Ook in Houten hebben we dat weekend een mooi programma. Met op vrijdag de film ‘Yesterday’ in de Buitenbioscoop. Bij de seizoensopening LIVE in de Theaterzaal op zaterdagavond geven The Bluebirds, theatermaker Raymi Sambo en cabarettalent Eva Bos een voorproefje van hun komst later in het seizoen en is er aandacht voor mooie events als Struinen in de Tuinen en lichtkunstfestival VONK. Onze programmeur Cherany Emck presenteert de avond! In de Kleine Zaal draait ‘Envole-Moi’, een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed verandert. Op zondagmiddag brengt het Houtens Muziek Collectief met ‘Buitengewoon!’ een mix van het Piano- en Zangcafé in de buitenlucht op het veld bij Cultuurhuis Schoneveld. Met een concert, open podium, jamsessie en een anderhalvemeterborrel belooft dit een heerlijke muzikale middag te worden. Tickets voor het Nationaal Theaterweekend zijn per activiteit te bestellen.

Buitenbioscoop
Op vrijdag 20 augustus draait het Franse ‘La bonne épouse’ om 21.30 uur in de Buitenbioscoop. Een kleurrijke komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche. De muzikale komedie ‘Yesterday’ van regisseur Danny Boyle draait op vrijdag 27 augustus bij goed weer op het plein bij het theater. Muzikant Jack blijkt na een mysterieuze wereldwijde stroomuitval de enige persoon op aarde te zijn die de nummers van The Beatles kent.

Bekijk het volledige programma en bestel snel uw tickets via www.aandeslinger.nl.

Fotograaf: Sas Terpstra


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love