Samenwerkingsovereenkomst SeniorenZomerschool 2014 is getekend

24 maart 2014

Afgelopen vrijdag werd tijdens een reguliere vergadering (met gebak) weer de samenwerkingsovereenkomst getekend door de partijen.

De overeenkomst werd getekend door directeur Willy Lageveen Namens ‘van Houten&co’, voorzitter Wim Haan namens de Samenwerkende Bonden Ouderen Houten en voorzitter Jan van der Werf namens de werkgroep Senioren Zomerschool.
Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst wordt het voortbestaan van de Senioren Zomerschool geregeld. Eveneens wordt de werkverdeling tussen van Houten&co en de werkgroep vastgelegd. Ook dit jaar zorgt van Houten&co, in nauwe samenwerking met de penningmeester, voor de financiële afwerking. De vrijwilligers van Cursus&co in De Vuurtoren nemen weer de inschrijvingen en de telefoondesk voor hun rekening.
Nadat het programma eind mei is samengesteld en vastgelegd in het programmaboekje krijgen de leden van de ouderenbonden dit samen met een inschrijfformulier thuisbezorgd. Ook niet leden kunnen meedoen, zij kunnen een boekje op vele verdeelplaatsen in Houten ophalen. Voor de inschrijvingen wordt het principe ‘wie het eerst komt heeft voorrang’ gehanteerd.

[mh_media type=video]


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love