Cultuur de la Creme van: 26 oktober 2017

Cultuur de la Creme 26 October 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Cultuur de la Creme...

 

Verslag uitzending Culture de la Crème op 26 oktober 2017.

Presentatoren zijn, Brigitte ter Braak, Jasper de Bruin en Felicitas Speth von Schulzburg (Tassy).

Vandaag in deze interessante en bovenal gezellige uitzending onze gast in het eerste uur, Con van Staa, die over zijn vak van fotograaf vertelt en de artistieke- en technische kanten ervan belicht.

In het tweede uur zijn drie leden van het grootste Houtense zangkoor (65 leden!) ‘De Zingende Vuurtoren’ in de studio. Adrie Zoer, de voorzitster, dirigent Tom Rijfrok en penningmeester Hans Zumbrink. De laatste is ook een grote bekende in de paardensport zeker in Houten.

De vaste items komen aan bod te weten de Cultuuragenda door Helen Dufais, die ook een telefonisch gesprek voert met theatermaker Eric Sauers over zijn voorstelling ‘Lief en Leed’ die te zien is in Theater de Slinger. De ‘Gouwe Ouwe’ plaat, deze keer het nummer ‘The Life I Live’ van de legendarische Haagse band Q’65, ingebracht door Tassy. In de aankondiging wordt ook het mysterie van de ‘naam’ van de groep onthuld en zijn er persoonlijke anekdotes te beluisteren. Trea bespreekt het boek van de week en Jasper de Bruin geeft zijn gloedvolle recensie over de film die hij heeft bekeken voor ons.

De muziekkeus is geselecteerd door de drie presentatoren… en niet te vergeten…de techniek is wederom in handen van Jasper de Bruin…..onze spontane, vrolijke radioduizendpoot.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-2017-10-26-eerste-uur/
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-2017-10-26-tweede-uur/

 

 

 

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love