Cultuur de la creme: de uitzending van 14 juni 2018

Cultuur de la Creme 14 June 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Cultuur de la creme:...

Na de cultuuragenda, die dit keer samengesteld was door Yvon van Oord, was er een interview met Marieke Koolhaas van de jeugdtheaterschool in Houten over de komende voorstellingen in Theater aan de Slinger. Ook te boeken via  www.theateraandeslinger.nl. Donderdag hadden Tassy en Rian een gesprek met Jan Joris Swart over een klapstoelenconcert in de Erven op 9 juli, door de band TuttiSaxi uit Utrecht. De band, bestaande uit saxofoonspelers en percussionisten, heeft ook nog nieuwe leden nodig. www.tuttisaxi.com of Jan Joris Swart, tel 06-15477116. Tutti Saxi speelt ook op de culturele zondag 17 juni op het Lepelenburg in Utrecht en is daar de slotact.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-eerste-uur-14-juni-2018/

In het tweede uur kwamen in de studio Olivia O’Keeffe, die in New York haar expositie heeft gehad. Ze vertelde hoe het was. Meer moois van Olivia kunt u zien tijdens de kunstfietsdagen op 23 en 24 juni in het Oude politiebureau.J
Johan Hoekstra en Helma Sjamaar kwamen vertellen over de Opentuindag die ook 17 juni gehouden wordt. De adressen van de open tuinen kunt u vinden op www.groei.nl. Er doen 15 tuinen mee, van heel klein en bijzonder tot heel groot en bijzonder, zowel binnen Houten als in de buitengebieden van Schalkwijk. De route is goed te doen op de fiets en er wordt mooi weer verwacht.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-tweede-uur-14-juni-2018/

Presentatie: Rian Los en Felicitas Speth von Schulzburg.
Techniek:  Bas van den Dikkenberg.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love