Cultuur de la Crème: de uitzending van donderdag 7 juni 2018

Cultuur de la Crème 7 June 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Cultuur de la Crème:...

Afgelopen donderdag 7 juni was er weer een boeiende en gezellige uitzending van Cultuur de la Crème, waarin we een vooraf opgenomen interview met de leden van de band DEWITT uitzonden.
Dit interview ging over de nieuwe EP van DEWITT. Het Utrechtse DEWITT brengt een mix van Pop, Rock, Blues en Folk wat terug te horen is op de EP vol nieuw materiaal die onlangs is verschenen.
De band bestaat uit vijf leden; Joost Aanstoot, Bram Peek, Per Hoogendoorn, Tim van Gelder en Thomas Dirkse. Ervaren muzikanten die de afgelopen jaren al menig podium betoverd hebben. In mei 2014 kwam de band tot stand rondom de release van het eerste album van DEWITT, nadat Joost en Bram al langere tijd als duo aan de weg timmerden.

Ook hadden we een telefonisch interview met Robert Lambregts over het evenement FOODproof.  Dit unieke evenement vindt plaats aanstaande zondag 10 juni van 11 tot 21 uur in Doorn. Er zijn workshops, kunst, innovatief design, theater, muziek en natuurlijk eten en drinken. Alles staat in het teken van voedsel. FOODproof is een belevenis voor alle leeftijden! Tijdens FOODproof wordt interactief en experimenteel met de bezoekers de uitdaging aangegaan om te onderzoeken en te ontdekken wat voeding met je doet. Door middel van fooddesign wordt de toekomst van voedsel in kaart gebracht en daarbij wordt een beroep gedaan op alle zintuigen. Denk bijvoorbeeld aan een geurenkaart, het werken met bloed als bijproduct van vleesverwerking en hoe voedsel invloed kan hebben op intimiteit en sensualiteit.

https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-2018-06-07-eerste-uur/

In het tweede uur hadden we een filmreview over de spannende thriller Bad Samaritan, die momenteel nog overal in de bioscopen draait. Het Boek van de Week, dit keer met Trea Scholten van Lef met Letters. De Gouwe Ouwe en we hebben natuurlijk veel muziek gedraaid. Tevens was er in het 2e uur de verloting van de nieuwe EP van DEWITT. De luisteraar die als eerste naar de studio belde won deze EP. En gelukkig hebben wij een luisteraar blij mogen maken!

Volgende week donderdagavond zijn we er weer. Blijf luisteren!

https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-2018-06-07-tweede-uur/

 

Presentatie:  Brigitte en Wilma

Techniek: Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love