Cultuur de la Créme 28 juni 2018 over “Loeren bij de Boeren”

Cultuur de la Creme 28 June 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Cultuur de la Créme...

Vanavond alweer onze laatste uitzending van dit seizoen en wel een hele speciale! De uitzending stond helemaal in het teken van het festival Loeren bij de Boeren dat op 8 juli plaatsvindt in de prachtige kersenboomgaard van Boer Vernooij in ’t Goy. De gasten die wij in de studio mochten ontvangen waren Bea Nederhoff, cultuurmakelaar en medeorganisator van het festival, Emmely Hansen, zij heeft de publieksprijs gewonnen van de talentenwedstrijd en treedt hierdoor ook op bij het festival. Maar ook Anna Lotte Peperkamp was aanwezig. Zij was de winnares van de juryprijs van krachtvoer en is hierdoor ook verzekerd van een optreden bij het festival. Beide zangeressen lieten vanavond live bij cultuur de la Creme horen waarom ze deze prijzen hadden gewonnen. Emmely in het 1e uur en Anna Lotte in het 2e uur. Beide optredens kunt u op deze site beluisteren.
Maar er is niet alleen maar muziek te beluisteren tijdens Loeren bij de Boeren. Sylvia had nog een leuk interview met Paul van der Klei, fotograaf. Hij heeft verschillende boeren op een prachtige wijze gefotografeerd en dat is allemaal ook te zien op dit festival.
Verder natuurlijk weer onze vaste items zoals de cultuuragenda, de Gouwe Ouwe, dit keer All Jarreau met het nummer Roofgarden. De boekbespreking van Harriet van Boekhandel Wijs. Een boek voor jongvolwassenen met als titel Heerenstraat en Rozenlaan van Carlie v. Tongeren. En natuurlijk onze eigen Jasper met zijn filmreview. Kortom zeker een uitzending om te beluisteren!
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-eerste-uur-28-juni-2018/
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-tweede-uur-28-juni-2018/
Presentatie:  Sylvia Augustijn en Wilma van Doorn.
Techniek: Bas van den Dikkenberg.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love