Plattelandswinkel de Achterdijk verkoopt quarantaine kerstpakketten tijdens de kerst.

21 december 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ondernemen
  6. /
  7. Plattelandswinkel de Achterdijk verkoopt...

Iedere zaterdagmiddag bellen de radio DJ’s van Enthousiasper met een lokale ondernemer tijdens het item: Fietsen voor mijn Eten. Deze week spraken Jasper en Steffie met Eveline Westeneng van plattelandswinkel de Achterdijk om over de recepten van Eveline, de winkel en de speciale kerst drive-through die geopend is.

In de plattelandswinkel te Bunnik verkoopt Eveline normaalgesproken vooral veel fruit en in de zomer hun overheerlijke kersen maar nu tijdens de kerstperiode hun andere specialiteit namelijk de Hollandse kerstkalkoen! Waarbij ze ook weer deze kerst (voor het 2e jaar op rij) een quarantaine kerstpakket aanbieden dat opgehaald kan worden via de corona veilige drive-through.

Het quarantaine kerstpakket bestaat uit een box met verschillende soorten lokale groenten en fruit maar natuurlijk ook eieren, fruitsappen, stoofpeertjes en een kerststol! In het pakket zit eigenlijk alles waarmee je de feestdagen op je gemak culinair mee door kan komen zonder dat je over het doen van boodschappen na hoeft te denken.
“Zo kan je zelf met het meel van de bakker en onze peren een heerlijk toetje maken” aldus Eveline.

Via de Facebookpagina van Fietsen voor mijn Eten ontdekte Steffie dat Eveline recepten deelt voor heerlijke baksels. Daaruit blijkt wel dat Eveline verstand heeft van lekker eten. Tijdens de kerst gaat Eveline nog altijd het liefst voor een traditionele kerstmaaltijd met een kalkoen, stoofpeertjes, groenten en een lekker toetje. Waarbij alle producten voor deze maaltijd uit de omgeving komen zodat de lokale ondernemers gesteund blijven in deze moeilijke tijd.

De plattelandswinkel is het hele jaar geopend op vrijdag en zaterdag waar Eveline, naast de verkoop van het zelf geteelde fruit, een breed aanbod heeft van alles wat er regionaal gemaakt wordt. Omdat het een essentiële winkel is zal de plattelandswinkel ook tijdens deze nieuwe corona maatregelen gewoon geopend zijn voor publiek. Wel heeft het bedrijf een speciale drive-through geopend om op een corona vrije manier producten aan te kunnen blijven bieden.

Iedereen die ook een Hollandse kalkoen op het menu heeft staan deze kerst maar nog geen kalkoen gevangen heeft kan terecht bij de drive-through op de Achterdijk 25 in Bunnik.
Waarbij iedereen die nog meer over de plattelandswinkel wil weten op www.krommerijnfruit.nl terecht kan voor meer informatie of het fragment van afgelopen zaterdag terug kan luisteren via deze link:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love