Ontmoetingsplek “De Spot” is geopend op Het Rond

18 maart 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Ontmoetingsplek “De Spot” is...

De nieuwe ontmoetingsplek “De Spot” werd donderdagmiddag 16 maart officieel en feestelijk geopend door wethouder Rosa Molenaar en Erwin Wessels, directeur Altera.

Je vindt De Spot op het winkelcentrum Het Rond op de hoek van de Raat en het Wed. De bedoeling is dat deze ontmoetingsplek dit stukje winkelcentrum weer laat bruisen.

De Spot is een plek waar mensen elkaar in ontspannen sfeer kunnen ontmoeten en ook gebruik kunnen maken van de aangeboden voorzieningen. Er zijn plekken om te studeren, te werken of te overleggen. Er is gratis WiFi. Je kunt er muziek maken, spelen of gewoon een kopje koffie drinken. En er is een poolbiljart.

Op dinsdag en donderdag van 09.00-15.00 uur kun je vrij binnenlopen. Op woensdag is De Spot een kinderclub, waarbij allerlei knutselactiviteiten worden georganiseerd.

Rond feestdagen, zoals binnenkort rondom Pasen en Moederdag, worden ook allerlei activiteiten georganiseerd. Let op de informatie die nog komen gaat.

‘Proef! Huiskamer van Houten’ is ook hierheen verhuist. Het programma van vrijdagavond tot en met zondag is gelijk gebleven. De vrijdagavond is alleen voor de eigen jongeren, op zaterdag is er vrije inloop voor iedereen en op zondag wordt Messy Church georganiseerd.

Door het spelen van een openingsspel werd een voorzet gegeven om makkelijk met elkaar in contact te komen. In tweetallen konden de gasten elkaar vragen stellen, die op een beeldscherm stonden. Al  snel ontstonden leuke gesprekken en was het heel gezellig.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love