Omroep Houten, wij zijn er voor jou! Geef je mening.

27 januari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Omroep Houten, wij zijn...

Als trouwe lezer, luisteraar of kijker van Omroep Houten ken jij natuurlijk Omroep Houten! Maar wij willen graag weten welke onderwerpen voor jou als inwoner van de gemeente Houten belangrijk zijn. Hoe waardeer jij het aanbod van de omroep? En aan welke onderwerpen moet de omroep vooral aandacht geven? Het zijn vragen uit het nieuwste burgerpanelonderzoek waarin wij de deelnemers vragen hoe ze denken over Omroep Houten.

Omroep Houten is de officiële lokale omroep voor de gemeente Houten. De omroep bestaat volledig uit vrijwilligers die de inwoners van de gemeente voorzien van radio, Online televisie uitzendingen en het laatste nieuws online. Zo zijn we onder andere live aanwezig bij de Nieuwjaarsduik, Het Sportgala, de Cultuurnacht en de gemeenteraadsverkiezingen. Maar ook heeft Omroep Houten een docu-serie gemaakt over Het Oude Dorp.

De omroep wil graag weten welke wensen en verwachtingen inwoners hebben ten aanzien van de omroep. Met de uitkomsten wil Omroep Houten aan de slag om, waar mogelijk, verbeteringen door te voeren. De leden van het Burgerpanel kunnen tot en met 13 februari aan het onderzoek meedoen.

Leden van het Burgerpanel ontvangen automatisch een uitnodiging. Kijkers en luisteraars van Omroep Houten die geen lid zijn van het burgerpanel nodigen wij – bij deze – eveneens uit mee te doen. Meedoen kan via deze link: https://surveyim.nl/omroep-houten/

Lid worden?

Het Burgerpanel is een groep van ruim 1.400 inwoners die via internet bevraagd worden over actuele onderwerpen. De reacties kunnen voor de gemeente aanleiding zijn om nieuw beleid te maken of bestaand beleid aan te passen.

Wilt u lid worden van het panel en gemiddeld vier keer per jaar uw mening geven over Houtense kwesties? Meld u dan aan via www.houten.nl/burgerpanel


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love