NL Doet-editie Houten laat wensen in vervulling gaan

11 maart 2017

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. NL Doet-editie Houten laat...

NL Doet, het grootste vrijwilligersevent van Nederland, brengt 9 en 10 maart weer tientallen vrijwilligers op de been in Houten. Meer dan honderd matches van vraag en aanbod zijn er in november gemaakt, waarvan een deel nu plaats vindt en de rest verspreid over het jaar. Zo brengt NL Doet weer heel wat mensen bij elkaar.

9 Maart start de dag met een ontbijtje voor de vrijwilligers. Leerlingen van het Wellant College zijn extra vroeg opgestaan om alles voor te bereiden. De officiële start werd na enkele  korte toespraakjes ingeluid door burgemeester de Jong. Hij liep met de mach-bel voorop het Wellant College uit, op weg naar de verschillende activiteiten.

Niels van Dongen, voorzitter van de organisatie van NL Doet in Houten is erg tevreden met de grote mate van betrokkenheid van de inwoners, verenigingen  en werkgevers van Houten. Zij geven massaal gehoor om wensen in vervulling te laten gaan.

In een compilatie van 9 en tien maart knappen Theater aan de Slinger en Wellant College de droomcirkel op, maken leerlingen  van het Wellant College lentestukjes met bewoners van het Haltnahuis, verzorgen medewerkers van Viveste  een bingo en een lunch voor leden van de zonnebloem in Schalkwijk ’t Goy en Tull en ’t Waal, gaat PCI Groep klussen bij Reinaarde, klust ZZP Houten klust in Buitenwereld, zingt zeemanskoor de Brulboei met bewoners van Loerickerstee en wordt Jongerencentrum Enter geverfd in de kleuren van vanHouten&co.

[mh_media type=video]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love