Nieuwe Houtenaren deel 2: Laura

12 oktober 2017

Houten kent zoveel gezichten, zoveel verhalen. Die willen we graag laten zien met deze serie nieuwe Houtenaren. Iedere week een nieuw portret met een verhaal van een Houtenaar die nog niet zo lang in Houten woont in het Groentje. En om de week en videoportret bij Omroep Houten. Vandaag ons tweede portret: Laura

Laura (25) woont in één van de appartementen in het omgebouwde kantorencomplex aan de Molen. Tijdens de door Viveste en vanhouten&co georganiseerde kluslunch voor nieuwe bewoners heeft ze al veel van haar nieuwe buren gezien en kort gesproken. Dat was ideaal om even het ijs te breken en een goede start te maken.

Laura woonde eerder samen, maar haar relatie liep stuk. Daarna is ze weer bij haar ouders gaan wonen. Het was lastig snel een andere betaalbare woning te vinden. Ze heeft 7 jaar op de wachtlijst gestaan voor een sociale huurwoning in Houten. Nu is ze erg blij dat ze een plekje voor haar zelf heeft. Laura vindt dat haar appartement op een ideale locatie ligt. Dicht bij winkels en dicht bij het station. DE verwachte geluidsoverlast blijkt erg mee te vallen en ze heeft zelfs een tuintje.

Over een jaar of vijf wil Laura een eigen woning kopen, maar daarvoor moet ze eerst gaan sparen.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

14:00 20:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love