Heerlijk weer voor Vlinderloop

14 oktober 2017

Op 14 oktober deden ruim 30 lopers mee aan de Vlinderloop, de tweemaandelijkse hardloopwedstrijd door Houten. Het was uitzonderlijk zacht herfstweer waardoor de temperaturen bij de lopers hoog opliepen.

Langs de route staan begeleiders om de hardlopers de goede kant op te wijzen en andere verkeersdeelnemers te attenderen op de lopers. Dat was ook nodig bleek vandaag tijdens het filmen. Een paard dat niet goed in bedwang werd gehouden bracht lopers aan het schrikken. Gelukkig kwamen ze met de schrik vrij en is er niets gebeurd.

Loopgroep Houten stimuleert inwoners om hard te lopen. Ze verzorgen trainingen op verschillende niveaus. 9x per jaar organiseren ze de Vlinderloop.

 


Reader's opinions
  1. Henk Hofman (Loopgroep Houten)   On   19 oktober 2017 at 11:51

    Het aantal deelnemers was gelukkig veel hoger: totaal bijna 90 lopers. De Vlinderloop wordt maandelijks georganiseerd in de periode september tot en met mei; de tweede zaterdag van de maand.

  2. Henk Hofman (Loopgroep Houten)   On   19 oktober 2017 at 16:58

    Gelukkig lag het aantal deelnemers beduidend hoger dan 30; in totaal deden bijna 90 lopers mee. De Vlinderloop wordt maandelijks georganiseerd door de Loopgroep Houten op de tweede zaterdag van de maand in de periode september tot en met mei.

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love