Meike van der Veer scoort Houd ‘M in de Gaten Plaat

16 februari 2019

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Meike van der Veer...

De Houtense Meike van der Veer heeft met haar nieuwe single ‘No Love, Left To Make’ de Houd ‘M in de Gaten Plaat te pakken. Haar single wordt daarmee de hele week extra vaak gedraaid op HoutenFM. Radiomaker Tom Nusselder belde Meike in Houten Live, waar ze vertelde over haar nieuwe single.

The Voice

9 Jaar geleden maakte Nederland kennis met Meike door haar deelname aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland. In het team van Jeroen van der Boom eindigde Meike uiteindelijk in de kwart-finale. Het seizoen werd gewonnen door Ben Saunders. Meike kijkt nog steeds met veel plezier naar The Voice Of Holland. Soms voelt Meike zich net een scout, op zoek naar nieuw talent voor een samenwerking.

Valentijn

Haar nieuwe single ‘No Love Left To Make’ bracht ze uit op Valentijnsdag. Was dat toeval of juist zo gepland? Meike: ”Ik had zoiets van, ik wil het valentijn cliche doorbreken, want voor veel mensen is valentijn ook best wel commercieel. Ik vond het leuk om op Valentijnsdag dan net even wat anders te doen. Deze track gaat over een relatie die niet meer werkt. Er zit wel een positieve draai aan het nummer, er kan na een break-up  een liefde op je pad komen die nog veel gaver is!”

Album

Op 6 april 2019 presenteert Meike van der Veer haar nieuwe album in Theater Aan de Slinger. Ook Tim Akkerman (ex-Direct) en Jared Hiwat zijn dan van de partij.

Beluister hieronder het interview met Meike:

 

 

Luister elke zaterdag tussen 14:00 – 16:00 naar Houten Live.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love