Marc van Vugt is de aankomende periode vaak te vinden in het theater aan de Slinger

18 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Marc van Vugt is...

Iedere week bellen de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de aankomende periode op komt treden bij Theater aan de Slinger. Deze week belden Jasper en Steffie met Marc van der Vugt die de aankomende tijd met zijn Marc Meets meerdere keren op komt treden.

Marc is musicus en reist over de hele wereld. Tijdens deze reizen ontmoet hij verschillende muzikanten die hij tijdens zijn theatershow Marc Meets in het theater uitnodigt om te komen spelen. Deze serie concerten bestaat uit acht optredens in het Theater aan de Slinger waarbij ieder optreden bestaat uit een andere samenstelling. In december komt saxofonist Yuri Honing mee, Edison winnares Ineke van doorn komt langs, dichter Ingmar Heytze komt in januari langs en violist Ro Krauss van de wereldband komt mee.

Zaterdag 20 november organiseert Marc Playground waarbij ontmoetingen tussen jonge talenten en ervaren muzikanten plaatsvinden. Deze ontmoetingen zijn altijd heel speciaal. Vaak heeft Marc eerst alleen via de mail contact met de artiesten over het repertoire om elkaar vervolgens in de middag voor een optreden ontmoeten om voor het eerst deze muziek samen te repeteren. Dit is natuurlijk altijd heel spannend maar toch lukt het altijd om tot iets heel moois te komen op zo’n avond.

Daarnaast staat Marc ook op woensdag 9 februari speelt Marc met Tolak Ollestad en Leonie Meijer. Leonie is al eerder uitgenodigd tijdens Marc Meets en is een geweldige singer-songwriter waarvan Marc het heerlijk vindt om mee te mogen spelen. De in Alaska geboren Amerikaan Tolak is een ongelofelijk bijzonder iemand en eigenlijk een groot bewaard geheim van Nederland. De inmiddels in Friesland woonachtige muzikant heeft met de groten der aarde mogen spelen en daarnaast tot de finale gekomen van The Voice Senior. Tolak is niet alleen singer-songwriter maar ook pianist en extreem bedreven met een mondharmonica.

Je kan alle informatie over de aankomende Marc Meets concerten terugvinden via https://www.aandeslinger.nl/programma/marc-meets-playground-line-up-tba-22jan en alle informatie over Marc zelf is te vinden via: https://www.marcvanvugt.com/

Luister daarnaast hier het hele interview terug dat Jasper en Steffie afgelopen zaterdag met Marc afnamen en luister dan direct welke artiesten hij nog graag aan zijn Marc Meets toe zou willen voegen:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love