Opnieuw woningoverval aan de Appelgaarde

19 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Opnieuw woningoverval aan de...

Opnieuw zijn bewoners van de Appelgaarde in Houten slachtoffer geworden van een overval. Tien maanden geleden drong een gewapende overvaller een woning aan dezelfde straat binnen. Tijdens de overval maandagavond is de man van een ouder echtpaar gewond geraakt. Naast de opgeroepen politie reed ook een ambulance naar de Appelgaarde uit. De man zou met een vuurwapen op zijn hoofd zijn geslagen toen de overvallers het huis binnendrongen. Hij zou zijn overgebracht naar een huisartsenpost om de aard van de verwondingen vast te stellen en te behandelen.

Tijdens het onderzoek van de politie is een Burgernetmelding uitgegaan waarin verzocht wordt uit te kijken naar minstens twee personen die zouden zijn gezien bij de bewuste woning. De politie zal zeker het nabijgelegen Imkerspark betrekken in de zoektocht naar de mogelijke vluchtroute.

De twee overvallers deden zich voor als pakketbezorgers. De impact van de overval is groot en de bewoners van de Appelgaarde zijn aangedaan, geschrokken en op hun hoede.

Begin september raakte een bewoner van een huis aan de Baarssloot tijdens een overval gewond. Toen wist de politie al snel enkele verdachten aan te houden.

 

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love