Lokale ondernemers kunnen zich gratis aanmelden voor deelname aan Fietsen voor mijn eten – Kromme Rijnstreek

17 mei 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ondernemen
  6. /
  7. Lokale ondernemers kunnen zich...

Iedere week besteden de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper aandacht aan een lokale onderneming dankzij de samenwerking die aangegaan is met de Fietsen voor mijn eten organisatie en dan in het bijzonder de afdeling Kromme Rijnstreek waar Christie de Vrij voorvechtster is. Deze week spraken Jasper en Steffie met Christie over haar harde werk en mooie initiatieven die gestart zijn het afgelopen jaar.

Afgelopen zaterdag stond Christie op de grootste tuinbraderie van braderie van midden Nederland om live verslag te doen van dit groene event. De braderie staat al jaren in het teken van buiten planten en vond dit jaar voor de 29ste keer plaats langs de Singel in Odijk. Hiernaast presenteerden ook (sport)verenigingen, en goede doelen uit Odijk, Werkhoven en Bunnik zich via deze markt. Ook het horeca plein bood weer volop de gelegenheid aan bezoekers om de innerlijke mens te voorzien van een hapje en een drankje en er was plek voor muzikale initiatieven. Van ver buiten de regio komen er ieder jaar bezoekers langs waarbij ook die standhouders uit heel het land komen.

“Ik wilde mijn tuin toch graag weer in de lavendel zetten en daarom heb ik heel veel lavendelplanten kunnen scoren” aldus Christie die de mandjes op haar fiets goed volgeladen had! Naast de lavendelplanten wist Christie ook een aantal Petunias te scoren om haar voordeur mooi op te fleuren. “Ik moet nu heel veel water gaan geven denk ik” grapt Christie over haar aankopen. Zo’n braderie als deze in Odijk is natuurlijk een ideale gelegenheid om op de fiets te stappen en te genieten van een mooie fietstocht. Daar moet bij worden gezegd dat er fietstochten genoeg worden aangeboden door Fietsen voor mijn Eten – Krommerijnstreek. Afgelopen week wist Christie al het Lente Fiets Festijn Kromme Rijn te promoten maar ook zonder een van deze zeven fietsroutes is het heerlijk fietsen in de Kromme Rijnstreek.

Voor alle lokale ondernemers die zich aan willen sluiten bij de organisatie is er plek! Via www.fietsenvoormijneten.nl/tip kan een ondernemer zich aanmelden door hun eigen gegevens aan te leveren met een mooie foto. Het is voor iedere ondernemer gratis om zich aan te melden voor de website en vermelding op deze plek kost daarmee niets. Daarnaast krijgt de ondernemer de mogelijkheid om iedere week een bericht te plaatsen in de populaire Facebookgroep van Fietsen voor mijn eten – Kromme Rijnstreek waar inmiddels ruim 3.750 mensen actief de berichten lezen.

Ga voor meer informatie over Fietsen voor mijn eten naar de website of de Facebookpagina van de organisatie en luister voor de volledige beleving het interview van afgelopen zaterdag terug via onderstaande link:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love