Laatste dag voor de Fietsen voor mn eten kleurplaten wedstrijd!

25 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Laatste dag voor de...

De afgelopen tijd belden de DJ’s van Enthousiasper met verschillende lokale organisaties die iets met Fietsen voor mijn Eten van doen hebben. Deze week leek het Jasper wel leuk om weer even met Christie te bellen en terug te kijken op de afgelopen tijd maar ook om een kleurplaten wedstrijd onder de aandacht te brengen!

Fietsen voor mijn eten heeft deze poster de afgelopen tijd naar verschillende ondernemers in Houten gestuurd en daarnaast ook op verschillende markten uitgedeeld aan bezoekers van de kraampjes. Mochten er nou toch nog mensen zijn die dit gemist hebben en mee willen doen aan de wedstrijd? Er is een oplossing! Surf snel naar
https://www.facebook.com/groups/fietsenvoormijnetenkrommerijn om de kleurplaat te downloaden!

Kleur deze kleurplaat in, maak vervolgens een foto (of een scan) van deze tekening en stuur jouw kunstwerk op naar krommerijnstreek@fietsenvoormijneten.nl De mooiste kleurplaat wint een prijs en deze prijs bestaat uit een mooie streekmand met veel lekkere streekproducten!

Dat fietsen voor mijn eten een succes is te noemen blijkt wel aan het feit dat er steeds meer mensen zijn die Christie aanspreken wanneer ze haar zien staan bij een regio winkel.  Ook onder de verschillende lokale ondernemers in Houten wint Christie met haar Fietsen voor mijn eten – Krommerijnstreek steeds meer aan bekendheid.
De reacties zijn positief en enthousiasmerend. Daarnaast worden de artikelen die vanuit Omroep Houten geschreven worden goed gelezen en vinden de ondernemers het leuk om op de radio wat promotie te komen doen.

De aankomende tijd blijft Christie daarom leuke lokale initiatieven promoten en vrolijke lokale ondernemers voordragen bij Enthousiasper. Dit om bij alle Houtenaren meer bekendheid te krijgen voor al het moois dat Houten te bieden heeft. De aankomende tijd gaat het in Houten en ook bij Enthousiasper meer in het teken  staan van de herfst. Om volgende week met lekkere stampotten en rookworsten te beginnen. Lekkere warme smaken bij deze koudere periode!

Nog meer fietsen voor mijn eten is terug te vinden via https://fietsenvoormijneten.nl/regio/kromme-rijnstreek/ en luister voor het leuke gesprek dat organisator Christie de Vrij afgelopen zaterdag had met DJ’s Jasper & Steffie deze link:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love