Je kan je compleet onderdompelen in een sprookjeswereld.

25 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Jong
  6. /
  7. Je kan je compleet...

Het zaterdagmiddag radio duo Jasper en Steffie bellen iedere week met een organisatie die iets leuks te vertellen heeft over een gebeurtenis aankomende week. Deze week werd er gebeld met Karin Terwisse die het Sprookjesfestival in Arnhem – Nijmegen organiseert!

Tot 31 oktober kan je in Arnhem en Nijmegen sprookjesachtige: voorstellingen, workshops, lezingen, film, dans en theater bezoeken. Er is zo veel te doen dat je tijd te kort komt
In bepaalde de parken van de twee steden kan je de aankomende tijd mooie prinsessen te paard, buikdanseressen en zelfs een vliegend tapijt tegen komen! Je kan je letterlijk onderdompelen in een sprookjeswereld.

Het is daarnaast ook een heel speciale editie aangezien het de 13e editie is! Maar dat maakt voor Karin niet zo veel uit en de organisatie heeft het festival dat zich op 50 verschillende locaties afspeelt helemaal op orde. En als er iets misgaat dat is dan ben ik niet zo bijgelovig dat ik het dan op de 13e keer afschuif!

“als je er maar om kan lachen of als het allemaal helemaal niet kan”. Dan is Karin al lang blij maar ook wanneer iets mooi in beeld gebracht wordt kan ze genieten. En er valt een hoop te genieten tot zondag 31 oktober in Arnhem en Nijmegen!

Mocht dit je niet overtuigen dan moet je gewoon even een kijkje nemen op www.sprookjesfestival.nl. Dat moet dan vast het laatste zetje zijn waardoor je weekend voor sprookjesavonturen naar Arnhem of Nijmegen gaat! Dat kan niet anders.
Dan zien wij je daar! Luister hier naar het radio interview dat Jasper en Steffie afgelopen zaterdag met Karin hadden tijdens de Enthousiasper radioshow:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love