Succesvolle Activiteitenmarkt in Houten trekt enthousiaste bezoekers

4 september 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Succesvolle Activiteitenmarkt in Houten...

Op 2 september vond in het bruisende Houten de jaarlijkse Activiteitenmarkt plaats. Dit populaire evenement heeft als doel om inwoners van Houten kennis te laten maken met de vele activiteiten en verenigingen die de gemeente te bieden heeft. Met een grote opkomst en een divers aanbod was de Activiteitenmarkt dit jaar wederom een groot succes.

 

Een breed scala aan activiteiten en verenigingen:
De Activiteitenmarkt bood een gevarieerd programma voor jong en oud. Van sportclubs tot culturele verenigingen, van hobbygroepen tot maatschappelijke organisaties; er was voor ieder wat wils. Bezoekers konden zich laten informeren, demonstraties bijwonen en zelfs deelnemen aan verschillende activiteiten. Dit zorgde voor een levendige sfeer waarin mensen de kans kregen om hun interesses te ontdekken en nieuwe passies te vinden.

Ontmoeting en verbinding:
Eén van de belangrijkste aspecten van de Activiteitenmarkt was de mogelijkheid tot ontmoeting en verbinding. De markt bracht niet alleen inwoners bij elkaar, maar ook de verenigingen zelf. Dit leidde tot interessante gesprekken en uitwisselingen van ervaringen en kennis. Het was een gelegenheid waarin mensen met dezelfde interesses elkaar konden vinden en waarin nieuwe samenwerkingen werden gesmeed.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love