Het is belangrijk om in deze tijden extra aandacht te hebben voor de lokale ondernemer.

31 januari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ondernemen
  6. /
  7. Het is belangrijk om...

Iedere week bellen de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een lokale onderneming tijdens hun item Fietsen voor m’n eten. Christie de Vrij is de drijvende kracht achter de Krommerijn tak van deze organisatie en blikken samen met Dj’s Jasper & Steffie terug maar ook vooruit op de samenwerking.

Van bioboerderij tot kersenboer en van drie scholieren die een lokaal bedrijfsuitje bedacht hadden tot een kerst kalkoen drive through. Vele lokale ondernemers zijn de afgelopen maande de revue gepasseerd en allemaal praten ze vol passie over hun band met de regio en liefde over het product dat ze hier in onze regio verbouwen. Al deze mensen hebben een belangrijke band met de regio en zijn dankbaar dat Omroep Houten in deze Covid-19 tijden extra aandacht geeft over de mooie initiatieven die georganiseerd worden.

Tegenwoordig zijn de artikelen en geluidsfragmenten uit de radiouitzending niet alleen via Omroep Houten terug te luisteren maar ook op de landelijke pagina van Fietsen voor m’n eten is er aandacht onder het tapblad voor de lokale initiatieven. Het is mooi dat nu nog meer mensen de kans krijgen om van deze succesvolle samenwerking te genieten! Ook de aankomende tijd zijn er nog genoeg lokale ondernemers die willen vertellen over hun onderneming en de band die ze delen met de de mooie Krommerijn omgeving waar Houten in ligt. Zo vieren de Dj’s op advies van Christie volgende week Wereld Peulvruchten dag met Moestuin het Bergje dat iets voor Cothen te vinden is.

Tune iedere zaterdag tussen 13:30 en 13:40 in op Enthousiasper via 107.3mFM en ga voor meer informatie over fietsen voor m’n eten naar de website: https://fietsenvoormijneten.nl/regio/kromme-rijnstreek/
Of luister gewoon hier het fragment van afgelopen zaterdag terug:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love