Cursussen Geldzaken starten weer

3 februari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Cursussen Geldzaken starten weer

Meer rust ervaren over uw geldzaken? Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) organiseert binnenkort een nieuwe serie cursussen Geldzaken. Deelnemers kunnen leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden. Oók als het inkomen verandert of de kosten oplopen.

De cursus Geldzaken is gratis voor alle inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein. Deelnemers gaan actief aan de slag. WIL zorgt dat de cursus aansluit bij persoonlijke vragen van deelnemers. Bijvoorbeeld hoe ze kunnen leren om te gaan met weinig geld. Of hoe ze hun financiële administratie bij kunnen houden. Er is ook ruimte voor tips en adviezen om te bezuinigen of informatie over andere geldzaken.

Plaats en tijd van de cursus Geldzaken
Het gaat om 5 bijeenkomsten die afwisselend in de ochtend (van 09.00 tot 11.30 uur) of avond (van 18.30 tot 21.00 uur) worden gegeven in het Stadshuis van de gemeente Nieuwegein. De eerste cursussen starten al op dinsdag 15 februari. De volgende op dinsdag 5 april. Deelname is gratis.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.wil-lekstroom.nl/cursusgeldzaken. Telefonisch aanmelden kan via de klantenservice van WIL: telefoon 030 – 70 22 300, waarbij u de voorkeur voor een ochtend of avond kunt aangeven. Bij voldoende aanmeldingen zal de volgende cursus worden gepland.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love