Het Aan de Slinger theaterprogramma voor aankomend seizoen is bekend!

7 juni 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Het Aan de Slinger...

Iedere week bellen de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de week opvolgend aan de uitzending op komt treden in het Theater Aan de Slinger. Deze week spraken Jasper & Steffie met programmeur Cherany Emck over het nieuwe theaterseizoen en de vriendenavond van donderdag 9 juni.

De vriendenavond van het theater is bedoeld als “showcase” voor het aankomende theaterseizoen waarbij alle vrienden van het theater uitgenodigd worden om op donderdag 9 juni naar het theater te komen. Het gaat hierbij om een door het theater samengestelde avond waarbij de bezoekers een voorproefje krijgen van wat er allemaal in het nieuwe theaterseizoen geprogrammeerd staat. Een voorproefje weg geven voor het theaterseizoen is niet perse heel uniek, dit gebeurd in meerdere theaters wel, maar wel bijzonder is dat hier in Houten dit op twee moment gebeurd. Tijdens de speciale vriendenavond mogen de vrienden van het theater langs komen en tijdens de officiële opening van het theaterseizoen kunnen ook alle andere liefhebbers van het theater langs komen om een voorproefje te doen op wat er komen gaat. “Zo kan iedereen genieten van kleine previews” aldus de enthousiaste Cherany.

De bezoekers zullen door het hele theaterteam (dat normaal achter de schermen werkt) op het podium van het theater ontvangen worden waarna Cherany aan het aanwezige publiek bekend zal maken wat er het aankomende seizoen op de planken zal staan. Vervolgens zullen er drie artiesten (die later in het seizoen een avondvullend programma op de planken brengen) een kleine preview geven aan de aanwezigen om het publiek warm te maken voor de verkoop van kaarten voor hun voorstelling. Tijdens deze vriendenavond zijn dit het cabaret duo N00B (die afgelopen jaar het Amsterdams kleinkunst festival gewonnen hebben), twee acteurs uit de voorstelling Fun & Games en er zal een hele band van de Rob Musters Hammond Groep optreden die muziek op het Hammond orgel zal spelen.

Voor iedereen die, net als de Dj’s van Enthousiasper, ook theatervriend willen worden is er de mogelijkheid om zich via de volgende link in te schrijven: www.aandeslinger.nl/info/theatervriend-en-filmfan/theatervriend waarbij het programma voor aankomend theaterseizoen te vinden is via de website van Aandeslinger.
Voor de echte liefhebber is het hele interview dat Cherany Emck afgelopen zaterdag gaf tijdens de Enthousiasper radiouitzending terug te luisteren via onderstaande link:

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love