Handbal Houten promoveert naar de Bene-League

12 juni 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Handbal Houten promoveert naar...

De mannen van The Dome/Handbal Houten hebben ook de tweede wedstrijd van de best-of-two tegen Red-Rag/Tachos gewonnen. Zaterdag werd in Waalwijk de return gespeeld voor een plekje in de Bene-League. In een volle en nogal warme sporthal moesten de mannen nog één keer in actie komen om de promotie veilig te stellen.

De meegereisde supporters werden getrakteerd op een spannende wedstrijd. Een wedstrijd waarin de voltallige spelersgroep haar kunsten heeft kunnen tonen aan het publiek. En tot twaalf minuten voor het einde gaat de strijd gelijk op, maar dan loopt Houten uit tot 23-26 en 25-29. Dat geeft hen de gelegenheid voor wat frivoler spel en uiteindelijk wordt er met 30-32 gewonnen!

Na de gewonnen wedstrijd, worden spelers en staf onder luid applaus bedankt voor hun prestaties en gefeliciteerd met hun overwinning en daarmee promotie naar het allerhoogste niveau.

Voor Sem Klinkenberg en Boy van Eijk was het hun laatste wedstrijd in het tenue van Houten, zij kunnen vol trots terugkijken op dit mooie resultaat. Zo ook trainer Vladan Mijalkovic, die het stokje na dit seizoen overdraagt aan Job Reumer. Een mooier afscheidscadeau hebben ze niet kunnen krijgen, de promotie naar de Bene-League!

 

Foto: FotoReza


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love