Blije gezichten bij voorjaarsuitdeling Onze Lieve Vrouwe Broederschap

12 juni 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Blije gezichten bij voorjaarsuitdeling...

Dit keer ontvingen Delta Sports, Werkgroep Fairtrade/Wereldwinkel, Rond on Ice, Stichting Hulp aan Curaçao en Jongerencentrum Enter een mooie financiële bijdrage tijdens de voorjaarsuitdeling van Onze Lieve Vrouwe Broederschap.  Tijdens deze bijeenkomst werd ook de Creativiteitsprijs uitgereikt aan de Droedels.

Werkgroep Fairtrade / Wereldwinkel kreeg een bijdrage voor het aanbod van een lespakket incl. theatervoorstelling aan de Houtense basisscholen over de vervuiling van de oceanen. Giny Mulder, bestuurslid Wereldwinkel dankte de OLVB voor het steuntje in de rug (300 euro) dat zij hiermee krijgen om alle kinderen in Houten bewust te maken van de enorme milieuproblemen.

FC Delta Sports ’95 ontving een bedrag van 430 euro voor de opleiding van twee trainers voor het nieuwe G-jeugdteam. Ook Stichting Hulp aan Curaçao ging met een bedrag van 400 euro naar huis. Een 12 tal Houtense jongeren zetten zich komende zomer in om de armoede op Curaçao te verminderen.

Peter Schutte, jeugdwerker bij Enter, ontving 404 euro voor de aanschaf van een nieuwe versterker voor de muziekactiviteit ‘Ik wil in een band’. Eind vorig jaar ontving Rond on Ice al 500 euro van de OLVB. Door deze bijdrage hebben de nodige schoolkinderen tijdens Kerst en Oud & Nieuw gratis op Het Rond kunnen schaatsen. Deze aanvraag werd toegekend aan Rond on Ice bestuurslid Albert van juwelier Gold4You.

Wil jij de volgende keer bij de Najaarsuitdeling in november in aanmerking komen voor een bijdrage? Laat het weten via Info@olvb.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love