Handbal Houten in kwartfinale bekercompetitie

24 februari 2017

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Handbal Houten in kwartfinale...

Voor de tweede keer in de historie van Handbal Houten treedt het eerste herenteam aan in de kwartfinale in de landelijke bekercompetitie.

Na de overtuigende winst op mede-eredivisionist AES Arnhem, gaat Alphadeuren/Houten de strijd aan met Koorneef Werving &Selectie Quintus, uitkomend in de BeneLiga. De winnaar plaatst zich voor de halve finale.

Gezien het bijzondere karakter van deze wedstrijd, zal de herenselectie van Alphadeuren/Houten in andere tenues spelen. Deze kledinglijn is speciaal vervaardigd door Gear4Teams op verzoek van handballiefhebber Dick Jacobs.

In 1981 startte Dick Jacobs zijn eerste onderneming: Dick Jacobs Aluminium Lopik. Al snel daarna begon hij met het sponsoren van diverse teams binnen Handbal Houten. Inmiddels is Dick met Alphadeuren al jaren hoofdsponsor van de herenselectie en één van de initiatiefnemers van The Dome.

Dick hoopt dat de combinatie van nostalgie en een bijzondere kledinglijn de herenselectie vleugels geeft in de kwartfinale. Donderdag 16 maart zullen de heren tijdens de wedstrijd tegen KWS/Quintus spelen in rode shirts.

Rondom de wedstrijd en na afloop is er muzikaal entertainment, verzorgd door Mandy van de Bildt en Marco Tomassen.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love