Glowgolfen voor kinderen van een gezinslid dat zorg nodig heeft

29 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Glowgolfen voor kinderen van...

Op woensdag 22 september van 14.30-17.00 uur organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten, onderdeel van ‘van Houten&co’, een glowgolf-middag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit uitje is speciaal voor kinderen uit de gemeente Houten die een broer(tje), zus(je), vader of moeder hebben met een ziekte of een beperking.

Ook als deze kinderen niet zelf zorg verlenen, kunnen zij zich meer zorgen maken en/of minder aandacht krijgen. Daarom worden zij op deze dag in het zonnetje gezet. Om 14.30 uur verzamelt iedereen zich bij de Glowgolf-baan (Meidoornkade 25 in Houten). Hier zullen de kinderen in groepjes van 5 een balletje slaan op het parcours. Daarna is het tijd voor een snack en frietjes. Om 16.30 uur kunnen ouders hun kinderen weer op komen halen. Dit uitje wordt gesubsidieerd door de gemeente Houten, waardoor deelname gratis is.

Lijkt het je kind leuk om mee te gaan of wil je meer informatie? Neem contact op met ‘van Houten&co’, Marinda Rodas, coördinator van Steunpunt Mantelzorg, door een e-mail te sturen naar steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love