Nieuw seizoen voor radioprogramma ‘Welzijn’

29 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Nieuw seizoen voor radioprogramma...

Het nieuwe radioseizoen start weer en dat betekent, dat ook  het populaire radioprogramma “Welzijn” weer begint. Elke woensdag van 10.00-12.00 uur op Houten FM.  Het programma richt zich op het sociale aspecten in Houten. Hoe gaat het in de maatschappij en wat houdt ons bezig?

Format
Vorig jaar is er hard gewerkt om met een iets grotere redactie naar een herkenbaar format te zoeken. Dat betekent voor dit seizoen  dat er elke week een gast is met een actueel thema. Daarnaast zijn er inmiddels een aantal vaste rubrieken, die of wekelijks, of 1 maal per 14 dagen te beluisteren zijn. Zo is daar de wekelijkse filmrubriek “On the back row of the movie”, waarin of films of acteurs worden toe- en uitgelicht.

Leuke onderdelen
Ook wekelijks hoort u de rubriek “Beleving in de omgeving” waarin Hilde leuke activiteiten, voor weinig geld, in de omgeving bespreekt en attentie geeft. Gewoon leuke tips voor de komende week. Om de week besteden we afwisselend aandacht aan de kleurrijke bevolking van Houten of besteden we aandacht aan boeken.

Het eerste onderdeel heet “Kleurrijk Houten” waarin Felicitas een uur spreekt met iemand, die oorspronkelijk niet uit Nederland komt en hoe het hem/haar hier vergaat. Wist u, dat in Houten meer dan 60 nationaliteiten woonachtig zijn? De andere week neemt Isolde ons mee op boekenreis met leuke boekbesprekingen en/of interviews met auteurs.

Dit alles gelardeerd met heerlijke themamuziek of ‘middle of the road’ muziek. Op 9 september aanstaande besteden we ook nog uitgebreid aandacht aan de traditionele ‘Activiteitenmarkt’.

Tot slot nodigen wij u uit suggesties te doen voor onderwerpen. Zou u willen meewerken aan dit programma, laat het ons dan weten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love